Dinar popular ecològic


Dissabte, Mai 24 _ 2014
| Casal de Mira-sol


Dinar popular ecològic a càrrec de Xicòria.

El migdia, tot dinant, serà l’estona per coneixe’ns, compartir les experiències viscudes amb el FesCamp i reflexionar sobre el nostre barri i el medi ambient.
El dinar consistirà en un àpat ofert per Xicòria, un col·lectiu que produeixen horta ecològica, fan educació socioambiental i tenen cuina mòbil. La seva cuina és a base d’aliments ecològics, frescos i locals, cuinats a l’estil popular, amb receptes tradicionals d’aquí, d’altres països i receptes innovadores.
El menú consistirà en amanida de temporada amb vinagreta, paella de verdures i bolets, pa, fruita i vi. Tot cuinat al moment i elaborat amb productes ecològics collits el dia abans als seus horts de producció ecològica de Montblanc.
El preu del menú és de 7€ si es compra el tiquet anticipat (abans del 15 de maig al Casal Mira-sol, a la Casa de Cultura i a fescamp@mirasol.cat) o de 8€ si es compra el tiquet el mateix dia del FesCamp.
El FesCamp es celebrarà el dissabte 24 de maig de 2014 durant tota la jornada (de 11:00h a 19:30h) a l’entorn del Casal de Mira-sol i el seu hort comunitari (C/ Mallorca, 42 – 08195 Sant Cugat del Vallès – Mapa).